Yespoint
Image default
Bloemen

De bloemenexporteur voor Scandinavische landen

Scandiflora is een welbekende bloemenexporteur voor Scandinavische landen. Ze halen bloemen en planten van over de hele wereld naar de Scandinavische markt. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en bestaat uit gedreven en enthousiaste medewerkers. Al meer dan 25 jaar hebben ze ervaring in de Scandinavische bloemen- en plantenmarkt, waardoor ze de ins en outs van deze markt door en door kennen. Deze jarenlange ervaring combineren ze met hun passie voor bloemen, planten en decoratiegroen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat Scandiflora een bloemenexporteur is waar u op kunt vertrouwen.

Diverse voordelen die deze bloemenexporteur biedt

Scandiflora is een bloemenexporteur die zich onderscheidt van andere exporteurs op een aantal zaken. De belangrijkste punten waarmee ze zich onderscheiden zijn:

  • De kwaliteit
  • De optimale logistiek
  • De jarenlange marktervaring

Kwaliteit is bij Scandiflora te allen tijde hun topprioriteit. De kweker waar Scandiflora nauw mee samenwerkt, zorgt dat deze kwaliteit gewaarborgd wordt. Op die manier kunnen ze hun klanten producten van de beste kwaliteit leveren. Daarnaast is de logistiek van Scandiflora optimaal en vooruitstrevend. Alles omtrent de logistiek laten ze naadloos op elkaar aansluiten, waardoor producten razendsnel op hun eindbestemming aankomen. Bovendien wordt de laadruimte van het vervoersmiddel altijd zo efficiënt mogelijk benut. Tot slot onderscheidt deze bloemenexporteur zich door de ruim 25 jaar ervaring die ze hebben op de bloemen- en plantenmarkt in Scandinavië. Ze zijn bekend met de trends die er spelen en spreken bovendien dezelfde taal. Zo zorgen ze voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding van hun producten.

De producten van deze bloemenexporteur

Zoals eerder beschreven, richt deze bloemenexporteur zich niet enkel op het exporteren van bloemen. Ze exporteren namelijk ook planten en decoratieartikelen. Bij decoratieartikelen kunt u denken aan opvulling voor boeketten, maar ook aan aardewerk, glaswerk, mandwerk, natuurlijke materialen en sfeerartikelen. Heeft u hier interesse in? Vraag dan vrijblijvend toegang tot de webshop van Scandiflora.