Yespoint
Image default
Vervoer en transport

Autobedrijf Rutten: Uw betrouwbare Volvo dealer

Autobedrijf Rutten is een toonaangevende Volvo dealer die al jarenlang met trots de hoogste kwaliteit aan service en voertuigen biedt. Met een breed scala aan nieuwe en gebruikte Volvo-modellen, staat ons deskundige team klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte auto voor uw behoeften en budget. 

Bij Autobedrijf Rutten vindt u een uitgebreid assortiment aan nieuwe Volvo-modellen. Of u nu op zoek bent naar de stijlvolle S60 sedan, de ruime XC90 SUV, of de duurzame XC40 Recharge elektrische auto, wij hebben het allemaal. Kom langs bij onze showroom en ontdek zelf de innovatieve technologie, het uitstekende rijcomfort en de ongeëvenaarde veiligheid van Volvo. 

Gecertificeerde gebruikte Volvo’s 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, maar betaalbare Volvo dealer, dan is ons aanbod van gecertificeerde gebruikte auto’s de perfecte keuze. Elke auto ondergaat een uitgebreide inspectie en wordt geleverd met een garantie om u gemoedsrust te bieden. 

Regelmatige aanbiedingen en promoties 

Bij Autobedrijf Rutten willen we ervoor zorgen dat u de beste deal krijgt. Daarom bieden wij regelmatig aanbiedingen en promoties op zowel nieuwe als gebruikte Volvo’s. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de laatste kortingen en aanbiedingen. 

Onderhoud en reparaties 

Onze gespecialiseerde Volvo-monteurs zijn volledig opgeleid en uitgerust om uw auto in topconditie te houden. Van regulier onderhoud tot complexe reparaties, wij zorgen ervoor dat uw Volvo de zorg krijgt die het verdient. 

Originele Volvo-onderdelen 

Om de kwaliteit en prestaties van uw Volvo te waarborgen, gebruiken wij uitsluitend originele Volvo-onderdelen. Deze zijn speciaal ontworpen en getest om perfect samen te werken met uw auto.

https://www.autobedrijfrutten.nl/