Yespoint
Image default
Winkelen

Welke tegels passen perfect bij uw woning in de regio Rotterdam?

Bij KROON Vloeren in Steen kiest u uit een zeer uitgebreid assortiment vloertegels en andere tegels voor uw woning in de omgeving van Rotterdam. Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw badkamer of uw woonkamer wilt voorzien van nieuwe vloertegels, hier bent u altijd aan het juiste adres. De wandtegels worden namelijk gepresenteerd aan de wand, en ook de vloertegels worden gepresenteerd op de plek waar ze horen, namelijk op de grond. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Of u nu op zoek bent naar keramische tegels, houtlook tegels, plavuizen of natuursteen tegels, bij de specialist vindt u het allemaal!

Unieke collectie vloertegels bij de specialist in tegels nabij Rotterdam

Welke unieke tegels passen perfect bij uw woning in Rotterdam? KROON Vloeren in Steen helpt u met kiezen. Zij bieden een ruim assortiment aan, waar u zeker slaagt. In de overzichtelijke showroom dicht bij Rotterdam heeft u de keuze uit veel verschillende soorten houtlook tegels. Dit soort tegels wordt ook wel keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol. 

Ideale vloertegels voor vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming in uw woning installeren, maar weet u niet zeker of uw favoriete tegels hier geschikt voor zijn? Niet elke vloer is geschikt voor vloerverwarming. Hout is dat wel, maar een houten vloer vergt veel onderhoud en is niet zo slijtvast als een stenen vloer. De unieke houtlook tegels van KROON Vloeren in Steen zijn sterk, slijtvast en zijn de ideale vloertegels voor in uw woonkamer. Ze zijn namelijk geschikt voor vloerverwarming. En het grote voordeel: de houtlook vloertegels zijn geschikt voor het hele huis, van keuken tot woonkamer en badkamer. Ga langs in de grote showroom in Meerkerk, niet ver van Rotterdam, om de tegels te bekijken.