Yespoint
Image default
Winkelen

Waarom kantoren voor een in hoogte verstelbaar bureau kiezen

Veel kantoren en openbare gebouwen zijn vandaag de dag geïnstalleerd met verschillende soorten kantoormeubels. Maar de echte trend die we zien als het gaat om kantoorinrichting zijn in hoogte verstelbare bureaus. In hoogte verstelbare bureaus bieden personeel meer flexibiliteit om hun lichaamshaar te ondersteunen. Tegelijkertijd helpen ze bij het verminderen van het aantal verzuimdagen en verbeteren ze de productiviteit.

Voordelen van in hoogte verstelbare bureaus

In hoogte verstelbare bureaus zorgen voor een aantal grote voordelen voor kantoorpersoneel. Hier volgen daarbij de 5 meest opvallende voordelen:

1. Verbetert de gezondheid

Het meest voorkomende voordeel van in hoogte verstelbare bureaus is de verbetering van de gezondheid van het personeel. Door hun verstelbaarheid kunnen werknemers tussendoor staan, hun lichaamshouding regelmatig veranderen en een betere ergonomische houding aannemen, wat een positief effect heeft op hun algehele gezondheid.

2. Vermindert vermoeidheid

In hoogte verstelbare bureaus zorgen er ook voor dat mensen minder vermoeid zijn tijdens het werk. Het staande deel van de dag helpt om continue kleine maten energie te verbranden, wat helpt om een ongezond energieniveau te vermijden.

3. Verhoogt het concentratievermogen

Personeel dat een in hoogte verstelbaar bureau gebruikt, heeft een beter concentratievermogen dan personeel dat op hetzelfde niveau zit. Omdat het bij het staand werken moeilijker is om in slaap te vallen, zal personeel ook minder snel afgeleid worden.

4. Vergederproductiviteit

Doordat mensen minder energie kwijtraken aan vermoeidheid en rustig hun werk kunnen doen, zullen ze ook productiever zijn. Personeel dat regelmatig staat zal minder tijd nodig hebben om hun taken te voltooien.

5. Vermindert klachten

In hoogte verstelbare bureaus kunnen ook helpen klachten zoals rug en nekklachten te voorkomen. Door regelmatig je houding te veranderen verminderen de kans op klachten.

Waarop letten bij aanschaf van een in hoogte verstelbaar bureau?

Als je op zoek bent naar een in hoogte verstelbaar bureau voor jouw kantoor is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal punten. Hierbij een lijst met punten om op te letten:

1. Hoogteverstelling

Zorg dat het bureau een goede en gemakkelijke manier heeft om de hoogte te verstellen. Kies voor een model met een elektrische hoogteverstelling, dit maakt het verstellen van de hoogte gemakkelijker.

2. Design

Het design van het bureau is ook belangrijk. Kies voor een simpel maar sterk frame dat gemakkelijk in te richten is. Zorg ervoor dat het bureau ook een bureaublad heeft dat kan worden versteld in verschillende hoogtes.

3. Duurzaamheid

Kies voor een bureau dat gemaakt is van duurzame materialen. Het bureau moet stevig genoeg zijn om het gewicht en de druk te weerstaan.

Conclusie

In hoogte verstelbare bureaus zijn een veel voorkomende trend in kantoren. Dit komt doordat ze veel voordelen bieden voor het personeel, zoals verbetering van de gezondheid, vermindering van vermoeidheid en verandering van concentratievermogen. Als je op zoek bent naar een in hoogte verstelbaar bureau, let er dan op dat het bureau een meenheershogeverstelling heeft, een goed ontwerp heeft en gemaakt is van duurzame materialen. Als je meer informatie wilt over de beste in hoogte verstelbaar bureaus, bezoek dan deze website voor informatie over de top in hoogte verstelbaar bureaus.