Yespoint
Image default
Aanbiedingen

Stof- en waterzuigers

Onze stofzuigers en waterzuigers hebben een gecombineerde functie van stofzuigen en waterzuigen. Let op! Deze functies kunnen niet tegelijkertijd gebruikt worden. Bij stofzuigen is het aan te raden om een stofzak te gebruiken en bij waterzuigen een waterfilter. Op die manier wordt vuil in de motor voorkomen. Facility Trade Group biedt u graag een helpende hand op het gebied van hygiëne producten en adviezen.

 

(Kleine) waterzuigers

Waar het met een normale stofzuiger niet slim is om nat vuil en vloeistoffen op te zuigen, is dit met een goede waterzuiger geen enkel probleem. Of het nu om een omgevallen kop koffie gaat of een berg natte bladeren op de stoep, met een professionele waterstofzuiger van Facility Trade Group is het zo opgeruimd. Bij ons vindt u de waterzuiger die perfect op uw wensen aansluit. Een waterzuiger met grote zuigkracht, een waterzuiger met laag geluidniveau en een grote tankinhoud.  

 

Industriële stofzuigers

Een industriële stofzuiger wordt gebruikt om voornamelijk ruimtes van allerlei materialen te ontdoen. Deze robuuste en krachtige stofzuigers zijn vooral geschikt om fijnstof en grover materiaal probleemloos op te zuigen. Belangrijk criterium hierbij is dat de zuigkracht behouden blijft. 

 

Kleine Stofzuigers

De stofzuiger is een apparaat dat stof en kleine deeltjes opzuigt. Meestal zit er een sterke elektromotor in, die een centrifugaalpomp laat ronddraaien, zodat lucht en daarmee stof aangezogen wordt. Het stof wordt daarna opgevangen in een stofzak, of van binnen tegen de buitenkant van een opvang bak geslingerd. Nodig is. De traditionele stofzuiger met snoer is zowel met stofzuigerzak als zonder zak te verkrijgen. Voor meer flexibiliteit kunt u kiezen voor een draadloze stofzuiger ook wel steelstofzuiger genoemd. Stofzuigers zijn er in vele soorten en maten.

 

Rugstofzuiger

De rugstofzuiger wordt steeds vaker ingezet op plaatsen waar het niet handig is om met een reguliere stofzuiger te werken. Een rugstofzuiger heet ook wel een accu stofzuiger, wat betekent dat u draadloos te werk kunt gaan. De meeste rugstofzuigers hebben een slank en ergonomisch ontwerp waardoor ze veel draagcomfort bieden. De harnassen zijn ademend, verstelbaar en hebben een heupriem waarin de meest gebruikte accessoires in meegenomen kunnen worden.

 

https://facilitytradegroup.nl/