Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Snelbeton van betondingen: perfect voor jouw tuin- en huis projecten

Wat is snelbeton en wat kun je er mee? Snelbeton is een betonmix wat uitstekend is voor doe-het-zelvers. In tegenstelling tot klassieke betonmengsels (betonmortel), heeft snelbeton maar een hele korte uithardingstijd.

Betonspecie kan soms weken in beslag nemen om volledig belastbaar te worden en deze tijd kan door onvoorspelbare weersomstandigheden makkelijk verlengd worden. Als jij van plan bent om in jouw tuin een nieuwe carport of hek te installeren is deze lange wachttijd vaak onhandig. Door gebruik te maken van snelbeton van betondingen kan je binnen 15 minuten al het gewenste object vastzetten op het beton. De kwaliteit van het beton is uiteraard nog steeds van hoog niveau. Je kunt snelbeton online kopen bij een van de grootste betonleveranciers die Nederland rijk is op de website van Betondingen.nl.

Snelbeton gebruiken in jouw huis- en tuinprojecten

Nu vraag je jezelf wellicht af hoe het mogelijk is om te werken met een beton wat zo snel klaar is voor gebruik. Dit komt omdat snelbeton bestaat uit een vooraf gemixt mengsel, waar alle benodigde componenten van beton al zijn gemixt. In het mengsel zitten andere componenten die het verhardingsproces versnellen. Om de snelbeton te installeren hoef je alleen maar de kuil die je met beton wilt hebben voor de helft te vullen met water.

Daarna voeg je het snelbeton mengsel toe zonder het te mixen met het water. Het mengsel doet namelijk dit werk voor je. Binnen vijftien minuten is het snelbeton van betondingen al verhard en na drie minuten kan jij al de gewensten objecten al belasten als je de procedure correct hebt uitgevoerd.

https://www.betondingen.nl/