Yespoint
Image default
Industrie

Nieuwe vacatures in de civiele techniek!

Wil jij werken in de civiele techniek? Er zijn veel nieuwe vacatures beschikbaar! In deze sector zijn er altijd wel banen beschikbaar voor ingenieurs. Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je veel kunt leren? Dan is de civiele techniek wellicht iets voor jou! In dit artikel vertellen we meer over de vacatures in de civiele techniek en wat je ervan kan verwachten.

Wat houdt de civiele techniek in?

De civiele techniek is een sector waarin je werkt aan infrastructuur. Je ontwerpt en bouwt wegen, bruggen, tunnels en andere structuren. Daarnaast ben je veel in contact met de ontwerpers van het project en stuur je verschillende mensen binnen het project aan. Ook zul je dienen als adviseur.

In deze sector kun je veel leren en ervaring opdoen. Er zijn altijd wel vacatures beschikbaar, dus als je geïnteresseerd bent, bekijk dan de vacatures die beschikbaar zijn bij Maters en de Koning!

Wie zijn Maters en De Koning?

Maters en de Koning is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in de civiele techniek. In ons bureau werken ruim honderd ingenieurs die allen gespecialiseerd zijn in één of meerdere vakgebieden. We zijn nu op zoek naar nieuwe collega’s!

Maters en De Koning heeft twee vestigingen. Eentje in Roosendaal en de ander zit in Rotterdam. Ze voeren veel verschillende projecten uit binnen heel Nederland en soms ook daarbuiten. Ze hebben al veel projecten achter de rug en daarmee veel ervaring en kennis binnen het vak. Je kunt er een hoop leren en het team is altijd erg enthousiast!

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en de vacatures die er zijn? Neem dan gerust eens contact op en vraag naar de opties.