Yespoint
Image default
Woningen

Kwaliteit tweedehands spullen vind je in de kringloopwinkel

Een kringloopwinkel heeft veel spullen die tweedehands zijn. Ze komen van mensen vandaan de er niks meer mee willen doen, schroothoop of ze zijn buiten gedumpt. Sommige kringloopwinkels knappen de spullen weer op en verkopen het weer verder. Meubels zoals kasten, bedden, banken en tafels kun je veel vinden in kringloopwinkels, maar er zijn ook veel winkels die alleen kleine spullen verkopen, zoals services, boeken of plantenpotten. 

Kleine prijzen

Heb je niet veel te besteden voor de inboedel van je nieuwe huis of je allereerste eigen huis? Dan is een kringloopwinkel een hele goede optie om voor spullen te gaan kijken. Kringloopwinkels hebben namelijk veel aantrekkelijke prijzen in de winkel. Dat komt natuurlijk ook omdat het meeste al gebruikt is. Misschien vind je het niet zo fris, maar je kan de meubels als altijd een diepe reiniging geven en negen van de tien keer is dit al gedaan door de kringloopwinkel eigenaren. 

Waar vind ik ze?

Ben je echt op zoek naar een kringloopwinkel alleen weet je niet waar je deze kan vinden? In Amsterdam heb je er ontzettend veel. Iedere kringloop is anders, maar dat maakt het juist zo leuk. Hieronder zet ik er een aantal op een rijtje:

  • Milieubrigade is een kringloopwinkel die veel spullen gekregen hebben omdat ze veel aan woning en bedrijfsontruiming hebben gedaan. Daardoor hebben ze vaak zelfs hele nieuwe spullen in de winkel staan. Je kan de winkel vinden op de Slijperweg 18b 

  • De kringloop kerkstraat is een hele leuke kleine winkel waar je veel kleine spullen zult vinden. Krukjes of kleine tafeltjes, maar ook veel woonaccessoires. Je vind de kringloop op de Kerkstraat 354. 

  • Een andere mooie kringloopwinkel is De Kringloop. Deze winkel zit in het winkelcentrum boven het Y in Amsterdam Noord. Hier kun je enorm veel spullen vinden. Zelfs fietsen en kleding.