Yespoint
Image default
Woningen

Kies ervoor om vintage meubels te kopen voor karakter in uw woning

In de laatste paar jaren is het kopen van vintage meubels helemaal ‘hot and happening’ geworden! De unieke meubelstukken geven extra karakter aan iedere kamer en zorgen voor een complete stijl die bij uw huidige interieur past. Vintage meubels zijn niet alleen mooi, vaak zijn ze ook voordelig om te kopen. Omdat de meubelstukken zo authentiek en uniek zijn, is het bovendien een ware blikvanger in uw kamer. Wat dacht u van een vintage bar in uw tuinhuis of een koffietafel in de woonkamer? Waar u ook naar op zoek bent, bij een echte speciaalzaak op het gebied van vintage meubels zult u het vinden. Maar waar vindt u zo een speciaalzaak?

Een grote collectie met ‘nieuwe oude’ meubelstukken

In Best vindt u Empire B.V., een speciaalzaak waar u prachtige vintage meubels kunt kopen. Alle meubels uit het assortiment zijn uniek. Van moderne tot klassieke stijlen – alles is vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er ook ontzettend veel verschillende meubelcategorieën beschikbaar, van antiek hekwerk tot complete bars in jaren ’20 stijl en van eetkamerstoelen tot banken. Waar u ook naar op zoek bent, bij deze speciaalzaak zult u het vinden. Met de vintage meubels die u bij Empire B.V. kunt kopen haalt u de sfeer van weleer in huis. Iedereen die bij u binnenkomt zal verbaasd zijn over het karakter en de unieke kenmerken die zich in uw woonkamer, slaapkamer of buitenbar bevinden. Waar wacht u nog op?

Breng een bezoek aan de showroom voor authentieke meubels

Breng een keer een bezoek aan Empire B.V. in Best en bekijk welke vintage meubels u hier allemaal kunt kopen. De collectie wordt continu aangevuld waardoor u altijd nieuwe meubelstukken tegenkomt bij ieder bezoek. Of u nu uw woning opnieuw wilt inrichten, een nieuwbouwhuis van karakter wilt voorzien of juist authentieke tonen wilt zetten in uw bedrijf, bij Empire B.V. vindt u alles wat u nodig heeft. De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 09.00 en 17.00 uur. Op zaterdag kunt u tussen 10.00 en 17.00 uur langsgaan.

https://www.empire-bv.nl/