Yespoint
Image default
Aanbiedingen

Jubileum kaarten, geboortekaarten en trouwkaarten bij de #1

25 jaar getrouwd? Dat verdient een feest!

Een 25-jarig huwelijk heet een zilveren bruiloft en is zeker een feest waard! Jullie hebben al 25 jaar lief en leed gedeeld met elkaar en jullie familie en vrienden.

Jullie zilveren bruiloft kun je op verschillende manieren vieren. Kies een 25 jarig huwelijksfeest dat bij jullie past. Kies met je hart! Welke mensen zijn voor jullie belangrijk geweest de afgelopen jaren? Misschien zie je ze op dit moment niet allemaal meer en is deze 25 jarige bruiloft de gelegenheid om herinneringen weer eens op te halen. Willen jullie een knalfuif organiseren of een gezellig feest in de tuin met bijvoorbeeld een BBQ? Ga op tijd brainstormen en maak van jullie 25 jarige bruiloft een onvergetelijke dag. De uitnodiging voor jullie 25 jarig huwelijksfeest maak je ongeveer 8 weken van te voren. Zo heb je voldoende tijd om te ontwerpen, een proefdruk te maken en de kaarten te bestellen.

Bij kaartcollectie.nl vind je het allemaal

De mooiste, de nieuwste en het meest complete! Kaartcollectie.nl is dé webshop voor unieke wenskaarten. In onze webshop kun je terecht voor;

Je krijgt van ons altijd luxe bijpassende enveloppen , in meerdere kleuren leverbaar. Bovendien kun je een sample bestellen voor slechts een euro ( dat later bij een bestelling in mindering wordt gebracht ) en hanteren we GRATIS verzending in Nederland.

Tradities bij geboorte | Babyborrelkaartjes bieden uitkomst

Iedere cultuur heeft zo zijn tradities en gewoontes wanneer er een baby wordt geboren. In Nederland geven we ons kraambezoek bijvoorbeeld beschuit met roze of blauwe muisjes. De anijs die in de muisjes zit werkt voor de kraamvrouw lactatie verhogend – het ultieme excuus voor de kraamvrouw om dus lekker veel beschuit met muisjes te eten.

Geboortekaartjes met foto | Kwaliteit van de foto

Tip! Als je de foto’s door een professionele fotograaf laat maken, zijn de foto’s vaak van té groot formaat, waardoor deze in het ontwerp gecomprimeerd worden en hun kwaliteit verliezen. Bestel je geboortekaartjes met foto bij Kaartcollectie.nl, dan helpen wij je met de aanlevering van de juiste foto formaten.

Uitnodigingen maken – eenvoudig en snel!

Op zoek naar een uitnodiging verjaardag, communie of een jublileum huwelijk? Bekijk onze voorbeelden. We hebben verschillende collecties voor bijvoorbeeld je verjaardag, een kinderfeestje, uitnodiging jubileum zoals 5 jaar getrouwd en communie, vormsel of doop.

Uitnodigingskaart jubileum maken

Wanneer je uitnodiging maken? Wij adviseren tussen de 4 – 6 weken van te voren de kaarten te sturen. Zo kunnen familie en vrienden de datum vrijhouden in de agenda en zich voorbereiden op het feest. Bijvoorbeeld een leuk cadeau kopen en een felicitatiekaart maken.

Voor ECO liefhebbers verkopen we ook trouwkaarten van kraft papier

Geboortekaartje met romper

Ben je op zoek naar een bijzonder geboortekaartje? Stuur dan een geboortekaart in de vorm van een rompertje. Hartstikke leuk en origineel.

Rouwkaarten

Persoonlijke rouwkaarten voor een waardevol afscheid. Bij kaartcollectie.nl bestel je eenvoudig en online rouwkaarten uit onze mooie collecties.

Benieuwd welke kaartjes er nog meer verkrijgbaar zijn bij Kaartcollectie.nl? Bezoek onze website en ontdek de nieuwste kaarten collecties van Belarto , Buromac, Woezel en Pip en nog veel meer.

https://www.kaartcollectie.nl