Yespoint
Image default
Eten en drinken

Hier vindt u alle soorten biefstuk online

De biefstuk is een van de bekendste steaks die u kunt verkrijgen. Het malse stukje vlees is de favoriet van veel mensen. Bij Beef&Steak bestelt u deze eenvoudig online. U heeft hier de keuze uit een groot assortiment. Biefstuk is hier namelijk in veel soorten, smaken en maten te vinden. Biefstuk is vaak afkomstig uit de korte spieren van een rund. De rode kleur komt dan ook van de zuurstof die zich in deze spieren bevinden. Het vlees bevat een eiwit dat verkleurt wanneer het in aanraking komt met zuurstof. Hoe meer groter en steviger de spieren van het rund, hoe meer eiwitten opgeslagen zijn en hoe lekkerder de biefstuk is. Organiseert u een barbecue? Dan is een biefstuk een uitstekende keuze. Vul het aan met een heerlijke bavette en de barbecue is zeker geslaagd.

Wat bepaalt de malsheid van een steak?

Een steak, zoals een biefstuk of bavette, wordt vaak mals gegeten. Maar wat maakt het nu mals? Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het ras, het geslacht en de leeftijd van het dier. Daarnaast zijn de behandeling, de rijping en het koelproces ook van invloed op de kwaliteit van het vlees. Naast een biefstuk van rund kunt u bij Beef&Steak ook terecht voor een biefstuk van hert, bizon of een Waygu rund. Wat uw keuze ook wordt, u weet zeker dat uw biefstuk of bavette ongekend mals zal zijn.

Bavette is perfect voor op de barbecue

Een bavette komt altijd van een rund. Het komt uit de flank van het dier, wat het een zeer mals stukje vlees maakt. Bij Beef&Steak vindt u verschillende soorten bavette. Denk hierbij aan Black Angus Bavette, Bommelse Blonde Bavette en USA grain-fed flank steaks. Of u nu een grote of kleine eter bent, bij Beef&Steak vindt u zeker het stukje vlees dat u laat watertanden.

Bestel direct online

Bestelt u bij Beef&Steak? Dan kunt u het vlees de volgende dag al op de barbecue leggen. Zij hebben alles namelijk op voorraad, waardoor ze het vlees snel kunnen leveren. Wilt u meer weten over de biefstuk of bavette van deze online slager? Stel u vragen dan via telefoon of e-mail.