Yespoint
Image default
Woningen

Een verzorgingshuis in Groningen mét brasserie

De Leyhoeve is een verzorgingshuis in Groningen waar echtparen samen kunnen blijven wonen, ongeacht de hoeveelheid zorg die een van hen nodig heeft. Of er nu zorg nodig is voor lichamelijke ongemakken of geestelijke problemen zoals dementie; de medewerkers van dit verzorgingshuis regelen het allemaal. Hierdoor kunnen bewoners samen optimaal genieten van hun oude dag. Ze wonen samen in een luxe appartement of zorgsuite die volledig aan hun behoeften is aangepast. Het vriendelijke personeel staat altijd voor hen klaar. Dat geeft veel meer rust dan continu thuishulp over de vloer krijgen. Bovendien is er bij noodgevallen zo altijd snel iemand paraat om te helpen. Dat geeft bewoners, maar ook hun naasten, veel rust.

Een brasserie op de hoek

Dit verzorgingshuis in Groningen heeft, naast woningen en goed personeel, ook horeca in de vorm van een brasserie. Hier kunnen bewoners, eventueel samen met familie of vrienden, komen lunchen, dineren of koffie- of theedrinken. Voor de lunch worden hier heerlijke belegde broodjes, tosti’s, soepen en maaltijdsalades bereid. Op de dinerkaart staan diverse vis- en vleesgerechten, voorgerechten en nagerechten. Zelfs seizoensgebonden gerechten behoren tot de mogelijkheden. In deze brasserie is echt voor iedereen een heerlijke maaltijd te vinden. Reserveren kan telefonisch of eenvoudig via de website.

Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto

Zowel het verzorgingshuis als de brasserie van De Leyhoeve in Groningen zijn uitstekend bereikbaar met de bus en de trein. Station Europapark is namelijk vlakbij en ook een bushalte is in de buurt. Komt u liever met de auto? Dat kan ook. U kunt parkeren in de parkeergarage van het station of in de parkeergarage van het verzorgingshuis zelf. Dankzij deze goede voorzieningen is deze brasserie en dit verzorgingshuis in Groningen gemakkelijk bereikbaar voor iedereen, ook voor minder mobiele personen. Zeker voor ouderen is dit erg handig. Heeft u interesse in het verzorgingshuis? Neem dan contact op met De Leyhoeve en vraag eventueel om een persoonlijke rondleiding.