Yespoint
Image default
Particuliere dienstverlening

Een lensimplantaat met een vertrouwd gevoel laten toepassen

Heeft u wel eens gedacht aan een lensimplantaat? Dan wilt u uiteraard een deskundige inschakelen die u tevens goed informeert. De technologieën op het gebied van lensimplantaten zijn vandaag de dag zo verbeterd dat het veilig en efficiënt gedaan kan worden. Zo voelt u zich vertrouwd bij de behandeling en rekent u op een succesvol resultaat. Een instelling waar u daar zeker op kunt vertrouwen bij het laten uitvoeren van een lensimplantaat, is Refractiecentrum Haaglanden. U vindt deze instelling in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden. Tijdens een eerste consult wordt er hier nauwgezet met u besproken wat de mogelijkheden zijn en wat u van een lensimplantaat kunt verwachten. Ook maakt u kennis met de moderne apparatuur die hier gebruikt wordt. Hier doen ze er alles aan om u met een vertrouwd gevoel de behandeling in te laten gaan.

De varianten die hier mogelijk zijn

Met een lensimplantaat bent u niet alleen bril-, maar ook lensonafhankelijk. De voordelen van lenzen zijn uiteraard dat u er gemakkelijk mee kunt sporten, maar wanneer u bijvoorbeeld gaat zwemmen of naar een festival gaat, zitten ze al snel in de weg. Een lensimplantaat maakt het u maximaal eenvoudig, want nergens zult u meer afhankelijk zijn van brillen of contactlenzen. Dit bespaart een hoop tijd en moeite! De specialisten van Refractiecentrum Haaglanden bieden de deskundigheid en professionaliteit om succesvol een lensimplantaat toe te passen. U kunt hier voor het Artisan of het Artiflex lensimplantaat kiezen. Kort gezegd wordt bij de Artisan-variant een incisie van vijf of zes millimeter gemaakt die later gehecht wordt. Bij de Artiflex-implantaat is de incisie drie millimeter. In dit geval herstelt de incisie snel, zonder dat er een hechting nodig is. Ook uw zicht is bij deze variant binnen een relatief kortere tijd op goed niveau.

Snel duidelijkheid over uw behandeling

Refractiecentrum Haaglanden biedt ook de mogelijkheid om een ooglaserbehandeling te laten doen. De specialisten geven u advies op basis van uw wensen en stellen u de juiste behandeling voor. Hier wordt bovendien de zogenaamde Quickscan ingezet, zodat u snel weet welke behandeling het best voor u is.

https://www.refractiecentrum.nl/