Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Een back-up van Office 365

Wist u dat de back-ups van Office 365 die automatisch door het systeem worden uitgevoerd helemaal niet zo lang bewaard worden als u denkt? Het is heel makkelijk om met dit systeem per ongeluk belangrijke e-mails of bestanden te verwijderen die u vervolgens nooit meer terug zult kunnen krijgen. Dat komt doordat de tijd die het kost om erachter te komen dat iets belangrijks verwijderd is vaak groter is dan de hoeveelheid tijd dat de back-up bewaard wordt. Dit kan problematisch zijn, maar er is een oplossing. Met backupmyoffice365.nl hoeft u nooit meer belangrijke bestanden te verliezen. Lees meer over het maken van een professionele office 365backup.

Een Office 365 back-up

Een Office 365 back-up via onze organisatie is zo geregeld. Bovendien geniet u van waanzinnig veel voordelen wanneer u voor ons kiest. Het wordt makkelijker om verwijderde bestanden terug te halen omdat al uw bestanden automatisch langer en veiliger bewaard worden dan met de standaard retentiepolicy van Office 365. Daarnaast blijven alle mails altijd beschikbaar, ongeacht of het gaat om korte termijn back-ups of lange termijn archivering. Met onze handige point-in-time functie vindt u alles binnen een handomdraai terug. Interne bedreigingen worden op deze manier ook voorkomen, doordat medewerkers niet meer bestanden permanent kunnen verwijderen die niet verwijderd hadden moeten worden. Bovendien is al uw data vanaf het moment van de back-up afgeschermd van virussen of andere bedreigingen buitenaf. Geef malware en virussen geen kans! Tot slot is alles makkelijk te beheren, en voldoet het allemaal aan de regelgeving.

Antwoord op veelgestelde vragen

Nu zullen we antwoord geven op veelgestelde vragen van onze klanten. De eerste gaat over wie uw back-up eigenlijk controleert. Dat wordt gedaan door Hermac, een gerenommeerde ICT onderneming uit Scherpenzeel die het initiatief heeft genomen voor backupmyoffice365. Een andere vraag gaat vaak over de veiligheid en waar de data wordt bewaard. Wij kunnen u verzekeren dat uw data gewoon in Nederland wordt opgeslagen op onze state-of-the-art apparatuur in het BIT datacenter in Ede. Deze datacenter voldoet aan alle eisen en heeft de goede certificeringen, en is daardoor een bewezen veilige opslaglocatie voor uw data. Kies voor veiligheid en zekerheid, kies vandaag nog voor backupmyoffice.nl

Gerelateerde artikelen

Onderzoek doen naar je volgende laptop

Met NuCall communiceer je overal en met iedereen

Roken is ongezond