Deze NEN 3140 tester is een echte alleskunner!

U wilt het liefst met een apparaat het bouwterrein op kunnen gaan en beginnen met uw inspectie. En dan is het een stuk fijner werken wanneer de rugzak met apparatuur zo licht mogelijk is, toch? Tot voor kort vroegen al deze verschillende testen weer om verschillende meetapparaten. Meetmiddelen.eu brengt daar nu verandering in met een nieuwe NEN 3140 tester, de SafetyPAT 3140. Met deze alleskunner bent u als keurmeester in staat om vrijwel alle gereedschappen, en aanvullend materieel te testen. Van elektrisch aangedreven gereedschap tot niet-elektrisch materieel zoals steigers, ladders en trappen. Zelfs aardlekschakelaars ontsnappen niet aan uw nauwkeurige inspectie met deze NEN 3140 tester! En met meer dan 50.000 geheugenplaatsen hoeft u uw werk ook niet te onderbreken om de data over te zetten op een ander medium. Dat werk sneller, efficiënter, en u heeft de zekerheid dat projectomgevingen, en de mensen die hier werken, veilig zijn.

Maak uw werk makkelijker door de warmtebeeldcamera van FLIR te kopen

Hoe vindt u de oorzaak van een lek, of een piek in de elektrische spanning? Precies, met een warmtebeeldcamera! U weet als geen ander dat veel van deze camera’s niet altijd even accuraat zijn. Om nog maar te zwijgen over de moeite die het kost om de data van de camera over te zetten op een ander medium, zoals uw computer. Gelukkig biedt Meetmiddelen.eu, bekend van de NEN 3140 tester, de oplossing voor deze gebreken. De FLIR E6 warmtecamera is dankzij de hoge resolutie en een thermische gevoeligheid die verschillen kleiner dan 0.06℃ detecteert, erg betrouwbaar. En met ingebouwde wifi ontvanger wordt het delen van bestanden wel erg makkelijk. Eigenlijk is er dus geen reden om de warmtebeeldcamera van FLIR niet te kopen!

Warmtebeeldcamera van FLIR kopen én training krijgen over het gebruik ervan

Nieuwe apparatuur heeft altijd een soort van gebruiksaanwijzing. U zult zich er even in moeten inlezen voordat u ermee kunt werken. Zo is een warmtebeeldcamera van FLIR erg gebruiksvriendelijk, maar u moet wel kennis hebben over het uitlezen van de gegevens en weten hoe u accurate gegevens verzamelt. En dat is precies waarom u een warmtebeeldcamera van FLIR bij Meetmiddelen.eu komt kopen. Bij het aanschaffen van de camera krijgt u namelijk ook nog eens een gratis workshop ter waarde van €150,- aangeboden! Deze workshop heet ‘Verder met thermografie/warmtebeeld’ en u leert tijdens deze cursus alles over de mogelijkheden van uw nieuwe warmtebeeldcamera. Kijk voor de mogelijkheden snel op de website, u kunt de camera zelfs direct bestellen in de webshop! En kijk ook eens bij de cursussen waarmee u wordt opgeleid tot NEN 3140 tester!