Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Designlampen voor buiten vindt u in deze webshop

Bij designlampen wordt vaak gedacht aan lampen voor het interieur binnen. Er zijn inderdaad een heleboel designlampen die u in uw huis plaatst, maar er zijn ook diverse lampen verkrijgbaar voor buiten. Deze beide soorten vindt u in het aanbod van Versteeg Lichtstudio. U heeft bij deze specialist de keuze uit verschillende typen.

Lampen voor aan uw schutting

In het aanbod van Versteeg Lichtstudio vindt u verschillende design hanglampen voor in bijvoorbeeld uw overkapping boven de tuintafel. Een design wandlamp voor buiten hoeft geen spectaculaire vorm te hebben. Sterker nog, vaak zijn het simpele vormen die bijdragen aan een strak exterieur. In veel gevallen hebben designlampen aparte vormen, maar deze lampen laten zien dat ook minimalistische lampen tot de mogelijkheden van designlampen behoren.

Designlampen met bijzondere vormen

Hoewel wandlampen voor buiten ook bijzondere vormen kunnen hebben, komt dit vaker voor bij staande designlampen. Dit komt omdat dit type lamp vaak geplaatst wordt op een plek met meer ruimte, daar deze niet tegen een muur hangen. Om die reden is het gemakkelijker om deze lampen te ontwerpen in speciale vormen.

Tafellampen voor buiten

Niet alleen binnen zijn tafellampen handig, ook buiten is het fijn om deze te hebben. Als u met lekker weer buiten zit, wilt u natuurlijk wel genoeg licht hebben. Dit begrijpen ze bij Versteeg Lichtstudio als geen ander en daarom bieden ze ook designlampen aan om buiten op tafel te plaatsen. Vaak hebben deze de vorm van een gewone lamp met lampenkap, maar dan volledig van plastic gemaakt. Deze lampen geven licht in hun geheel.

Ontdek tot slot ook de vloerlampen voor buiten

Ook vloerlampen voor buiten vindt u bij Versteeg Lichtstudio. Deze zijn wat groter dan tafellampen, maar komen veel voor in dezelfde designs. Er zijn echter ook nog andere designs beschikbaar in het aanbod aan designlampen van de specialist. Breng een bezoek aan de website en ontdek het volledige assortiment!

https://www.versteeglichtstudio.nl/