Yespoint
Image default
Winkelen

De mooiste vintage woondecoratie vindt u bij deze groothandel

Bent u op zoek naar woondecoratie en meubels? Bekijk dan eens het aanbod van ADC Guntlisbergen. Deze groothandel biedt diverse woondecoratie en meubels aan in hun grote showroom. Heeft u bijvoorbeeld een winkel, restaurant, hotel of kantoor waarvoor u een nieuwe inrichting wilt verzorgen? Dan helpt deze specialist u graag verder! Doordat ze een groothandel zijn, hebben ze een ruime voorraad aan meubels en woondecoratie. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in vintage meubels die goed met elkaar te combineren zijn. Zo kunt u uw ruimte in één keer een vintage look geven!

Maak uw keuze uit een bijzonder assortiment aan meubels en woondecoratie

Al meer dan 50 jaar biedt ADC Guntlisbergen antieke meubels en woondecoratie aan in hun groothandel. Ze hebben een zeer ruim assortiment aan artikelen die ze vanuit Europa en het Midden-Oosten importeren. De meubels en decoratie hebben een unieke uitstraling en geven uw huidige interieur een boost. Zoekt u tafels met bijpassende stoelen? Heeft u interesse in antieken kasten en banken en wilt u dit alles aankleden met mooie verlichting en decoratie? U vindt het allemaal in hun ruime showroom. Hier kunt u alle artikelen bewonderen en staan de medewerkers van deze specialist klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook geven ze u graag advies. Weet u bijvoorbeeld niet welke meubels en decoratie goed bij elkaar passen? Of bent u op zoek naar een specifiek artikel? Deze professionals helpen u verder!  

Neem contact op voor vragen en advies of ga langs in hun showroom

Wilt u meer informatie over het ruime aanbod aan meubels en woondecoratie van deze groothandel? Bekijk dan hun website of ga langs in hun showroom in Eindhoven. Heeft u vooraf vragen of wilt u advies? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met de specialisten van ADC Guntlisbergen. U kunt hen zowel telefonisch als via het contactformulier op hun website bereiken en uw vragen stellen.

https://adcnl.nl/

Gerelateerde artikelen

Bij deze specialist kunt u pure en biologische arganolie kopen

De leukste Zeeuwse producten, compleet met Zeeuwse knop

Topmerken luiers voordelig online kopen