Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Bestel jouw nieuwe kleur behang eenvoudig via een webshop

Ben je toe aan een nieuwe kleur in je woon- of slaapkamer? Maar ben je geen held met de verfkwast en maakt alleen het woord ‘behangen’ je al benauwd? Dat is nergens voor nodig met het smartpaper dat eenvoudig te bestellen is in de behang webshop van Eijffinger. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur of een klassiek motief, moderne lijnen of een warme sfeer – bij deze decoratiespecialist vind je precies wat je nodig hebt.

Het handige stappenplan van smartpaper behang

Ben je huiverig om zelf te gaan behangen? Zeker niet doen! Met het smartpaper behang uit de webshop van Eijffinger kan iedereen een prachtige sfeer creëren in huis. Volg eenvoudigweg de stappen en je bent gegarandeerd van een prachtige wand in jouw favoriete kleur. Zorg er allereerst voor dat je muren glad, schoon, droog, stofvrij én neutraal van kleur zijn. Hiermee voorkom je dat er vlekken of kleurverschillen zichtbaar zijn na het behangen. Absorbeert je muur heel veel vocht? Breng dan eerst een voorstrijkmiddel aan. Na deze voorbereidingen start het echte behangwerk:

  • Breng met een roller lijm op de wand aan met een overlap van ongeveer 20 cm
  • Breng het smartpaper behang direct op de wand aan en strijk glad waar nodig
  • Snijd het behang nauwkeurig op maat aan het plafond en de plint met behulp van een behangliniaal en cutter

Wil je na enkele jaren toch graag je behang weer vervangen? Dan haal je het er eenvoudigweg op droge wijze af. Trek met je hand aan het papier en het laat snel los van de ondergrond, zonder beschadigingen!

Blijf op de hoogte van al het nieuws

Natuurlijk wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Eijffinger of bekijk de webshop voor de nieuwste soorten behang. Let er wel op dat kleuren kunnen afwijken van wat er op je scherm zichtbaar is, afhankelijk van de instellingen op je beeldscherm. Daarnaast is deze interieurspecialist ook op diverse social media-kanalen te volgen waar je fijne inspiratie opdoet voor jouw volgende interieurverandering!

https://www.eijffinger.com/nl-nl