Yespoint
Image default
Groothandel

Bestel een EGO heggenschaar om hagen met kleine bladeren te snoeien

Bent u ook zo gek op tuinieren? Veel mensen genieten hiervan. Het is dan ook geen straf om heel de dag buiten in het zonnetje de boel op te knappen en aan te harken. Maar om volledig aan de slag te kunnen gaan, heeft u wel de juiste benodigdheden nodig. Zeker wanneer u het grotere werk, zoals het snoeien van een heg, wilt uitvoeren. Hiervoor gebruikt u het best de EGO heggenschaar op accu. Deze gebruikt u voor het snoeien van verschillende kleinbladige hagen, zoals de liguster of een buxus. Daarnaast heeft deze heggenschaar nog veel meer voordelen!

Waarom een EGO heggenschaar de perfecte machine is voor uw haag

Bent u een professionele hovenier of een particulier die gek is op tuinieren en wilt u de haag snoeien? Door een EGO heggenschaar te kopen klaar u de klus zonder daarbij al te veel overlast te veroorzaken. Deze heggenschaar werkt namelijk op een accu die erg stil is, maar doet qua vermogen zeker niet onder voor een benzinemotor. Deze heggenschaar is ideaal om kleinbladige hagen te snoeien.

Haal al uw tuingereedschap bij deze aanbieder

Wilt u naast een heggenschaar nog meer tuingereedschap en -machines kopen? Bij de webshop van Tuinenparkonline vindt u het allemaal! Bekijk hun uitgebreide aanbod eenvoudig online en bestel al uw benodigdheden. Doordat ze meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van tuingereedschap en -machines, weten ze precies wat u nodig heeft om uw klus of project op de juiste manier te klaren. Laat u daarom van advies voorzien en ga in gesprek met de experts.

Altijd snel geleverd

Vanuit hun distributiecentrum in Harderwijk, hét centrale punt van Nederland, leveren ze hun producten zeer snel door het hele land. Plaats bij hen voor 16.00 uur uw bestelling en dan zorgen zij dat de tuinmachine dezelfde dag nog wordt verzonden. Neem contact met hen op wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen.

https://tuinenparkonline.nl/